Drankrijders gepakt

Deel dit artikel
Sander Smit 112Groningen.nl
Appingedam/Groningen - Bij een alcoholcontrole van de politie in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee is vrijdagavond een 32-jarige automobilist afkomstig uit Lelystad aangehouden op de Farmsumerweg in Appingedam.

Bij een controle bleek uit de ademtest dat de bestuurder te veel alcohol had gedronken. Op het politiebureau wees de ademanalyse uit dat de man meer dan 1.40 promille (620 ug/l) alcohol in zijn bloed had.

 

De alcomobilist bleek ook nog een ongeldig rijbewijs te hebben. De politie maakt proces-verbaal op. In de Oude Ebbingestraat viel ook een alcoholmobilist door de mand. Een 35-jarige Stadjer slingerde met zijn snorfiets over de weg. De ademtest wees uit dat hij te veel had gedronken. Op het bureau wees de ademanalyse uit dat de Groninger meer dan 1.05 promille (475 ug/l) alcohol in zijn bloed had. Ook tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. (Foto's gemaakt bij de controle op het treinstation in Appingedam, ook hier was een overtreding maar is niet gemeld in het persbericht.)

 

 

 

Degenen op de foto hebben niks fout gedaan

Foto's

Deel dit artikel