13 jarige jongen bekent steekpartij

Deel dit artikel
Politie.nl
Appingedam - De politie doet sinds zaterdag 10 maart onderzoek naar een steekincident in Appingedam.

Bij het incident aan de Farmsumerweg in Appingedam raakte een 13-jarige jongen uit Delfzijl zwaargewond.

 

Verdachte

 

Later dat weekend werd een even oude jongen uit Appingedam aangehouden als verdachte van het steekincident. Ondanks de aanhouding is nog niet bekend wat de reden is geweest van het heftige incident. De verdachte zit nog steeds vast en heeft een bekennende verklaring afgelegd.

 

Compleet beeld krijgen

 

Sinds het incident nabij een tankstation aan de Farmsumerweg, heeft de politie met diverse inwoners van Delfzijl en Appingedam gesproken. De politie probeert een compleet beeld te krijgen van wat zich heeft afgespeeld op die zaterdag en welke personen in de buurt waren toen het steekincident plaatsvond. De politie heeft een buurtonderzoek gedaan, maar weet dat meer mensen in de buurt zijn geweest rond het tijdstip van het steekincident. Daarom komt de recherche graag in contact met mensen die zaterdag 10 maart rond 16.30 uur in de omgeving van het Texaco-tankstation aan de Farmsumerweg zijn geweest. Te denken valt ondermeer aan klanten van het tankstation.

 

Resultaat

 

Naar aanleiding van deze uitzending zijn een zevental tips binnen gekomen. Hierbij zijn ook namen van mogelijke betrokkenen genoemd. Het team gaat met deze nieuwe informatie aan de gang. Tips Mensen die met het onderzoeksteam in contact willen komen, kunnen contact opnemen met de politie in Delfzijl via 0900-8844 (lokaal tarief).

Foto's

Deel dit artikel