Mishandeld bij woning en poging straatroof Delfzijl

Deel dit artikel
Politie.nl
Delfzijl/ Winschoten - De politie doet onderzoek naar een mishandeling waarbij vrijdagmorgen een 40-jarige inwoner van Winschoten gewond is geraakt.

Een viertal mannen was bij het slachtoffer aan de deur aan de Wezellaan gekomen. Na een woordenwisseling kreeg het slachtoffer een klap met een hard voorwerp. De verdachten gingen er daarna vandoor in een onbekende auto. Het slachtoffer doet aangifte. Het is niet bekend wat de reden is van de mishandeling. De politie is op zoek naar eventuele getuigen. Getuigen kunnen contact met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).

 

 

Mislukte straatroof op tiener

 

DELFZIJL – Een 16-jarige jongen uit de gemeente Delfzijl is vrijdagavond op de Hogelandsterweg in Delfzijl beroofd door twee onbekende mannen. De tiener fietste rond 19.00 uur nabij de tweede Finsestraatflat, toen hij door een donkergetinte man van zijn fiets werd geschopt. Het slachtoffer viel op de grond waarna de straatrover geld eiste. Ondertussen was ook een tweede donkergekleurde man bij de fietser gekomen. Beide mannen controleerden de kleding van de jongen. Toen ze geen waardevolle spullen konden vinden, renden ze weg.

 

Opvallend is dat vlakbij de straatroof een aantal personen in een bushokje zaten te wachten op een bus. Mogelijk hebben zij iets gezien of gehoord. De politie wil graag met de mogelijke getuigen in contact komen via 0900-8844 (lokaal tarief).

 

Foto's

Deel dit artikel