Politie zoekt verdachte van vernielingen Paterswoldseweg

Deel dit artikel
Politie.nl
Groningen - Op zondag 23 oktober 2011, omstreeks 07.45 uur 's ochtends zijn vernielingen gepleegd aan de Paterswoldseweg in Groningen, ter hoogte van supermarkt Coop.

De politie is op zoek naar de identiteit van de verdachte en geeft daarom afbeeldingen vrij die gemaakt zijn door beveiligingscamera’s. Op de beveiligingsbeelden zijn twee blanke jongens en één blank meisje vastgelegd. Een jongen met donker haar en een donkere jas pakt ter hoogte van de Coop een fiets op en gooit deze weg. Dezelfde jongen buigt even later een ruitenwisser van een geparkeerde auto om. De jongen met donker haar en donkere jas was in gezelschap van een jongen met een rode jas en een meisje met blond haar. Dit tweetal is geen verdachte. Agenten troffen vanaf het kruispunt Eeldersingel/Paterswoldseweg tot aan de Coop een spoor van omgegooide fietsen aan.

 

Weet jij de identiteit van de jongen met de donkere jas die te zien is op onderstaande afbeeldingen? Of ben jij één van het tweetal dat in gezelschap van de jongen was? Neem dan contact op met Regiopolitie Groningen via 0900-8844 (lokaal tarief).

Foto's

Deel dit artikel