Jeugdbrandweer(Delfzijl en Hoogezand) wedstrijden in Oisterwijk

Deel dit artikel
Oisterwijk/Delfzijl - Gister waren de halve finales voor de jeugdbrandweer uit Delfzijl en Hoogezand Sappemeer. Zowel de Aspiranten als de junioren moesten mee doen aan deze wedstrijden. Om 8 uur zijn beide ploegen vertrokken naar Oisterwijk.

De junioren moesten als eerste spelen. Bij hun was er brand uitgebroken in een wijkcentrum. Na een eerst verkenning bleek er tijdens het klussen brand te zijn ontstaan.

Deze moest door nummer 1 en 2 worden bestreden. Toen was het voor de nummers 3 en 4 mogelijk om door te verkennen op de boven verdieping en daar de door slag te bestrijden. Nadat de brand uit was kon er worden begonnen met in pakken. Voor de junioren begon toen het lange wachten op de prijsuitreiking. Na de junioren waren de aspiranten aan de beurt. Bij hun was er brand uitgebroken in een keet die in een fabriekshal stond. Deze moest worden bestreden door de nummers 1 en 2 hierop konden de nummers 3 en 4 door verkennen en bleek er aan de achterkant van de keet ook brand te zijn. Hiervoor moest eerst een slot van een hek door geknipt worden. Voordat deze brand bestreden kon worden.

Toen deze brand uit was kon er worden begonnen met in pakken. Ook voor de aspiranten begon toen het lange wachten op de prijsuitreiking. De uitslag is als volgt de aspiranten zijn helaas laatste geworden, de junioren zijn 4e geworden en gaan door naar de landelijk finale die op 2 oktober in Harderwijk wordt gehouden.Ook Hoogezand Sappemeer deed mee.

Deel dit artikel