Straatverlichting uitgevallen in Stadspark na zware donderslag

Deel dit artikel
Oogtv.nl (Bron) & 112Gr. & info via brandweer voorlichter
Groningen - In het Stadspark is zaterdagavond de straatverlichting uitgevallen na een zware donderslag. In het park wordt dit weekend het Hullabaloo Festival gehouden. Meldt Oogtv.nl i.s.m. 112Groningen.nl

Rond 22.00 uur trok er een onweersbui over de stad Groningen. “Het was een gigantische klap”, vertelt 112groningen.nl aan Oog. “Er was een flits en direct daarna een hele harde dreun. Kort daarna volgden er een aantal alarmeringen voor de Groninger brandweer.” In die alarmeringen werden de bluswagen van Vinkhuizen en de verlichtingscontainer van de Sontweg opgeroepen om uit te rukken naar het Stadspark.

 

“Daar is door het onweer de straatverlichting uitgevallen. Omdat er in het park een festival wordt gehouden assisteert de brandweer daarbij met noodverlichting op de Concourslaan.”

 

Volgens Nuver was er in het Stadspark geen paniek. “Eén van de correspondenten die daar nu is en hij vertelde dat alles rustig verloopt en er geen mensen gewond zijn geraakt.” Wel zijn de bezoekers flink doorweekt. “Veel mensen gaan ook eerder naar huis. Er is een behoorlijke stroom aan auto’s te zien dat het Stadspark verlaat.”

 

 

foto, het park was hermetisch afgesloten.

Foto's

Deel dit artikel