Bevelvoerder 50 jaar geworden (vervolg)

Deel dit artikel
Mark Redmeyer 112Gr.
Winschoten - Op maandag 8 oktober jongstleden vierde een van onze bevelvoerders zijn vijftigste verjaardag.

Hij verbleef op dat moment in het buitenland om in alle rust te kunnen genieten van dit heugelijke feit. Hij was dan ook geschokt toen hij op deze site moest lezen, dat zijn huis door vandalen onder handen genomen was. Gelukkig realiseerde de bevelvoerder zich, dat zijn brandweercollega's zich niet zo gemakkelijk zouden laten afschepen.

 

Om die reden organiseerde hij op donderdag 10 oktober een feestje in de brandweerkazerne te Winschoten. Blusgroepleden en hun partners waren aanwezig om hem te feliciteren en om het glas op hem te heffen. Uiteraard was er gezorgd voor gepaste kleding voor de Abraham. Toen het feest bijna afgelopen was en het feestvarken al enkele uren in een prachtig feestelijk T-shirt had rondgelopen, liet hij het zich ontvallen, dat het hem verbaasde dat er deze keer geen 112-fotografen aanwezig waren om dit vast te leggen. Hij had iets te vroeg gejuicht…

 

Langs deze weg willen wij, brandweercollega's en partners, onze bevelvoerder hartelijk bedanken voor een mooie avond! En namens 112Groningen nogmaals gefeliciteerd.

Foto's

Deel dit artikel