Zaterdag 18 augustus “Zoutkamp beleef(t) het!

Deel dit artikel
Rene v/d Ploeg
Zoutkamp - Zaterdag 18 augustus is er van 16.00 tot 22.00 uur in de de haven van Zoutkamp het nautische evenement “Zoutkamp beleef(t) het”.

In de haven zijn diverse maritieme activiteiten te beleven, zo zullen er onder de aanwezige schepen onder andere de garnalenkotters, een kokkelschip, scheermesschip, het museumschip ZK4, de garnalensloep ZK31, de brandweerboot van Zoutkamp en de KNRM Reddingsboot aanwezig zijn. De garnalenkoningin bied garnalen aan ter promotie van de visserij, maar ook is er ter promotoe van de visserij ook visroken, visbakken, garnalen pellen en koken, oesters proeven en zijn er demonstraties van een garnalen pelmachine en het netten boeten (breien)

 

Voor de kinderen is er een springkussen, schminken, klompbootjes wedstrijd en een verhalen vertelster. Verder zijn er diverse stands aanwezig waaronder de KNRM promotiestand, Hunzegat(watersport en scheepsartikelen), Bootverhuur Lauwerzijl, Schilderijen en snuisterijen, Water Events Lauwersoog, Zeepkettingen, CIV Lauwersoog (watersport) kleding Zeilmakerij Brouwers. Verder is er live muziek bij eeterij “De Deurenloods”. Zoutkamp hoopt u te mogen verwelkomen tijdens dit evenement !

 

later verslag online

Foto's

Deel dit artikel