Aanrander valt vrouw lastig

Deel dit artikel
Politie.nl
Groningen - De politie is op zoek naar getuigen en/of slachtoffers van een aanranding die maandagmiddag 23 april jl.heeft plaatsgevonden in Groningen.

 Niet uitgesloten wordt dat meer vrouwen de afgelopen periode het slachtoffer zijn geworden van deze aanrander. Op maandagmiddag, omstreeks 12.15 uur liep een 22-jarig vrouw uit Groningen op het Jaagpad. Dit pad ligt langs het Reitdiep tussen wijken Paddepoel en Vinkhuizen. Zij werd aangesproken door een fietsende man die haar met een smoes aansprak. De man deed de vrouw onzedelijke voorstellen. Toen de vrouw hier niet op inging fietste de man verder. Hierbij sloeg de aanrander de vrouw hard op haar achterwerk. De vrouw raakte licht gewond en deed aangifte.

 

Signalement

 

De aanrander is een man met een licht getinte huidskleur; 35-40 jaar oud; ongeveer 1.70 mtr lang; kort zwart achterovergekamd haar; brede zwarte wenkbrauwen; normaal postuur en met een spitse neus en hoekig gezicht. Hij fietste op zwarte herenfiets

 

Oproep

 

Het kan zijn dat meerdere vrouwen het slachtoffer zijn geworden van deze man, maar hiervan geen melding hebben gedaan, omdat er verder niets is gebeurd. De politie is op zoek naar getuigen en informatie. Getuigen of nieuwe slachtoffers kunnen zich melden via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foto's

Deel dit artikel