Paasvuur Stadskanaal & Musselkanaal (Video)

Deel dit artikel
Niels de Kant 112Gr.
Stadskanaal - Rond acht uur zondagavond hebben buurtbewoners aan de Oranjestraat in Stadskanaal hun paasvuur aangestoken. Aangezien er veel zwarte giftige rook vrij kwam bij de brand is de brandweer gewaarschuwd.

In overleg met de politie is besloten om het vuur te blussen met water en schuim zodat het ook niet opnieuw aangestoken kon worden. rond kwart voor negen was het vuur goed uit en kon de brandweer terug naar de kazerne.

 

Musselkanaal –   In de wijk Ceresdorp in Musselkanaal werd ook een paasvuur ontstoken aan de Akkerweg. Buurtbewoners waren al twee dagen bezig om hier snoeiafval en ander hout heen te brengen. Rond negen uur was het dan zover het paasvuur werd ontstoken onder het genot van een flesje bier. De politie kwam ook even een kijkje nemen, maar heeft besloten het vuur te laten branden. Wel was er een opstootje tussen een jongen en de politie, maar nadat de politie een paar keer had gedreigd om de jongen mee te nemen naar de politiebureau heeft hij eieren voor zijn geld gekozen en nog even genoten van het paasvuur.

Foto's

Deel dit artikel