Robles Rock vandaag in Grootegast

Deel dit artikel
Grootegast - Zaterdag 14 augustus(VANDAAG) wordt voor de tweedemaal het Robles Rock festival georganiseerd in de Notoaristuun van Grootegast. Grote namen als RIGBY en Destine zullen die dag van zich laten horen, maar ook regionaal talent als Radius, Twiggy Sleaze en Tommy Ebben en Sijtse Scheeringa laten zich van hun beste kant zien.

Op een speciaal derde podium zullen regionale acts als Duo Nulennix, Still Addicted en Louis Godschalk optreden en bezoekers kennis laten maken met de Westerkwartierder muziekcultuur.

De organiserende Stichting kijkt tevreden terug op de voorbereidingen voor het festival. “We hebben de afgelopen weken kunnen rekenen op een goede samenwerking met zowel de lokale ondernemers, de gemeente Grootegast als de provincie Groningen”, vertelt voorzitter Johannes Dolislager. “Zonder hun financiële impuls had dit festival nooit kunnen plaatsvinden. Daarnaast leveren sommige sponsoren ook nog eens materialen om het festivalterrein op een mooie wijze op te bouwen.

Dat is iets waarvoor we hen veel dank verschuldigd zijn”. Het festival begint op 14 augustus om 12:00 uur. Vanaf dat moment gaan de hekken open en kunnen bezoekers het terrein verkennen. Hier staan niet alleen de drie podia, maar ook een speciale speelweide waar alle kinderen zich de hele dag kunnen vermaken.

Zo zijn er diverse springkussens, panna-kooien en kunnen kinderen gratis geschminkt worden. Het festival duurt tot 24:00 uur. Voor het festival zijn nog steeds kaarten beschikbaar. Deze kunnen gekocht worden bij Foto Zuiderveld en de Primera in Grootegast en via www.roblesrock.nl.

 

 

Vorig jaar

 

Wij zijn er ook zaterdagavond en Tv Noord

Deel dit artikel