Enorme drukte voor brandweer Winschoten en Hoogezand

Deel dit artikel
J.Eekhof/ E.Dijkman/ M.Redmeyer/ Alexander
-

Winschoten – Om 21.24 uur kwam er een melding van een brand gebouw in het sterenbos. Hier stond een dierenverblijf in de brand.
Ter plaatse gekomen stond het gebouw in lichterlaaie en van omstanders hoorden we dat er al zeker een jaar geen dieren meer inzaten. Gelukkig maar.
Op een gegeven moment zagen wij achter ons iemand in een sloot vallen en dit bleek een politieagent te zijn. Nadat we zeker wisten dat hij zich geen pijn had gedaan konden we er wel om lachen, de agent zelf ook wel.Zie foto. Dit was een hilarisch moment.
Maar het dierenverblijf is helemaal tot de grond toe afgebrand. Ook in de Wezellaan is een auto totaal uitgebrand.

Vanacht om 01:41 kwam er een melding van een brand in een gebouw aan de Garst te Winschoten, kort daarna werd er weer gealarmeerd van een gebouwen brand aan de bovenburen. Op beide lokatie was er daad werkelijk brand. Bij de 1ste melding bleek het te gaan om een brandje tegen een houten afscherming die met 1 straal hoge druk werd geblust ook werd er achter nog gecontroleerd van af de hoogwerker. Bij de melding aan de Bovenburen was het een uitslaande brand. Het club huis van de duivenverening en ijsbaan ging volledig in vlammen op.

Sappemeer – Ook ontstond er vannacht een grote brand bij een opslagterrein van de gemeente. Er stond urenlang afval enz. in de brand.(foto: Alexander)

Foto's

Deel dit artikel