Oververhitte stop zorgt voor commotie bij Callcenter

Deel dit artikel
Foto's: Jelle Krijthe/112Gr.
-

Groningen – (www.brandweergroningen.nl)Maandagmiddag 26 maart kwam om 17.00 uur bij de Gemeenschappelijke Meldkamer Groningen een melding binnen van een mogelijke brand in een kantoorpand aan de Van Swietenlaan in Groningen. Bij aankomst van de hulpverleningsdiensten bleek er op de eerste verdieping rook en een zeer prenetrante brandlucht te hangen.
De politie en een aantal personen van de bedrijfshulpverlening hadden ondertussen gezamenlijk het pand ontruimd. De 150 in het gebouw aanwezige personen stonden binnen 5 minuten veilig buiten op de parkeerplaats van het pand van Cendris Callcenter BSC.

Waar de rook precies vandaan kwam, bleef enige tijd onduidelijk. Met behulp van een warmtebeeldcamera heeft de Groninger brandweer de oorzaak kunnen opsporen. Het bleek te gaan om een oververhitte stop. De inmiddels gearriveerde installateur kon het probleem snel verhelpen. De brandweer keerde om 18.15 uur terug naar de kazerne en de personeelsleden van BSC die nog niet naar huis waren, konden hun werkzaamheden hervatten.

Foto's

Deel dit artikel