Bedrijventerrein in Bolsward krijgt opnieuw keurmerk (Video)

Deel dit artikel
Bolsward - De ondernemers, gemeente, politie en de brandweer hebben de handen ineengeslagen. Na de eerste certificering in 2007 heeft de Vereniging Parkmanagement Bolsward (VPB) ervoor gekozen om voor het bedrijventerrein de Marne voor de tweede keer het keurmerk Veilig ondernemen voor bedrijventerreinen te halen.

Voor dit keurmerk hebben vertegenwoordigers van bovengenoemde partijen een plan gemaakt om de veiligheid op de terreinen te verbeteren.

Dat deze gezamenlijke aanpak loont, bleek uit de resultaten van de afgelopen twee jaar. De terreinen zijn veiliger geworden, het aantal inbraken is gedaald en met het nieuwe plan van aanpak voor de komende jaren gaat de VPB op de ingeslagen weg verder. Het keuringsinstituut KIWA heeft besloten om voor deze aanpak opnieuw het KVOB aan De Marne te verlenen.

Maandagmiddag 8 februari a.s. om 15.00 uur ondertekenden burgemeester Vroegindeweij, brandweercommandant Priem en VPB voorzitter Velzen het KVOB-convenant. Daarna onthulde burgemeester Vroegindeweij het eerste bord, bij de entree van De Marne (ter hoogte van de Watertoren). Op de foto ziet u het bedrijventerrein van Bolsward.

Deel dit artikel