Ramkraak Sns Bank Emmen

Deel dit artikel
Emmen - Een ramkraak afgelopen nacht op een pinautomaat van de SNS bank aan het Valkenveld in woonwijk De Rietlanden in Emmen.

De daders reden rond twee uur met een auto in op het apparaat. Dat raakte hierdoor deels los van de muur. Bankbiljetten lagen verspreid over de grond. De auto waarmee de kraak is gepleegd is door de daders achtergelaten en door de politie in beslag genomen.

Van de daders zelf ontbreekt ieder spoor. Of er, en hoeveel geld er is buit gemaakt is niet bekend. Gezien de hoeveelheid papiergeld dat achter is gelaten in het achterste vertrek, moeten de daders snel gehandeld hebben. De politie, die zeer snel ter plaatse was, heeft nog een auto achtervolgd, die van de parkeerplaats voor het winkelcentrum weg reed. Bij aanhouding bleek deze auto niets met de zaak van doen te hebben. De Ford Escort (bouwjaar 1994) waarmee de kraak werd gepleegd werd in beslag genomen en voor onderzoek naar het politiebureau overgebracht. De technische recherche van de politie is een groot deel van de nacht bezig geweest met het vastleggen van de sporen.

Deel dit artikel