Lauwersmeer toertocht in zicht

Deel dit artikel
Foto's: reklame
-

Het ATB comite Zevenhuizen, bestaande uit zeven leden, bestaat nu vier jaar. De leden van het comite zijn enthousiast geraakt van deze fietssport en fietsen elke week actief in omgeving van het Westerkwartier. Onder auspicien van de Toerfietsclub Westerkwartier, wordt door het ATB comité per jaar een ATB Veldtoertocht uitgezet tijdens de feestweek in Zevenhuizen. In samenwerking met vele vrijwilligers is deze tocht ieder jaar weer mogelijk. Deelnemers zijn lovend over de tocht en organisatie. Afgelopen tocht mochten we 250 ATB-ers ontvangen!

Met deze goede ervaringen werd een nieuwe uitdaging gevonden in het organiseren van een ATB Veldtoertocht in het Lauwersmeergebied. Door het verkennen van de omgeving en het contact leggen met Staatsbosbeheer en Defensie, zijn er twee prachtige routes uitgezet. Een route van 25 en 50 kilometer welke gaat door het prachtige Lauwersmeergebied en het oefenterrein van Defensie.
De tocht start tussen 9:00 en 10:00 uur vanuit het restaurant Suyderoogh, De Rug 5 te Lauwersoog.
Voor meer informatie verwijs ik naar de site: AtbZevenhuizen en of naar bijgevoegde bijlage, de poster van de 1e Lauwersmeer ATB Veldtoertocht.

Foto's

Deel dit artikel