Ongeval letsel op N34 bij Borger

Deel dit artikel
Borger - Maandagmiddag rond 17:30 heeft er op de N34 ter hoogte van Borger een ongeval met beknelling plaats gevonden.

De bestuurder(ster) van de zwarte auto kwam er achter dat hij verkeerd zat en heeft een poging gedaan om te keren op de autoweg, Hierbij is de zwarte auto vol in de flank geraakt door de grijze auto die vanuit de richting Gieten kwam. Door de klap van de aanrijding is de zwarte auto over de kop geslagen en op zijn dak tot stilstand gekomen.

Er zijn zeker 2 slachtoffers vervoerd naar het ziekenhuis, over de toestand is op dit moment niets bekend, alhoewel het op het eerste gezicht leek mee te vallen. De kinderen die in de auto (‘s) zaten hebben een troostbeer gekregen.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie Drenthe heeft het ongeval in kaart gebracht, en hiervoor ook nog gebruik gemaakt van de diensten van bergingsbedrijfbedrijf Keizer om de 2 auto’s op de zogenaamde bots-positie te zetten om ook hiervan foto’s te kunnen maken. Nadat de VOA gereed was met het onderzoek zijn de 2 zwaar beschadigde voertuigen afgesleept door Bergingsbedrijf Keizer uit Stadskanaal. Tijdens het ongeval was de N34 afgesloten en moest het verkeer omrijden.

 

Kijk ook op www.112nederland.nl

Deel dit artikel