Jeugdbrandweer Delfzijl zoekt nieuwe leden

Deel dit artikel
Delfzijl - Brandweer Delfzijl beschikt sinds vele jaren over een jeugdbrandweer. Jaarlijks zoeken wij nieuwe aspirant-jeugdbrandweerleden. Zo ook dit jaar. Een team van brandweervrijwilligers vormt samen de leiding van de jeugdbrandweer.

Door de leiding wordt er iedere donderdagavond van 19.00 uur tot en met 21.00 uur oefeningen uitgezet. Tijdens deze oefeningen leer je de basisvaardigheden van de brandweer. Om de theorie je eigen te maken, zul je brandweerexamens gaan doen in de categorieën aspirant en junioren. Ook neemt de jeugdbrandweer jaarlijks deel aan landelijke jeugdbrandweerwedstrijden. Lid zijn van de jeugdbrandweer is daarnaast vooral teambuilding en leuke dingen met elkaar doen.

Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud, woonachtig in de gemeente Delfzijl en lijkt de brandweer je leuk? Meld je dan nu aan bij de jeugdbrandweer Delfzijl. Dit kan door te bellen met telefoonnummer 0596-639395. Geef je naam en adres door aan de telefoniste. Je krijgt dan zo snel mogelijk een aanmeldingsformulier toegestuurd. Aangezien er jaarlijks maar een paar nieuwe jeugdbrandweerleden kunnen instromen, ontvang je van ons zo spoedig mogelijk bericht of je wel of niet bent uitgeloot voor een kennismakingsgesprek. Dit kennismakingsgesprek zal duidelijk maken of je het nieuwe jeugdbrandweerlid bent waarnaar wij op zoek zijn.

Vandaag stond de jeugdbrandweer met een tankautospuit op de hollandsedag in het centrum van Delfzijl.

Deel dit artikel