Politie toont compositietekening, getuigen gezocht

Deel dit artikel
Groningen - De politie toont een compositietekening van de man die verdacht wordt van het mishandelen en aanranden van een 18-jarige vrouw. Mensen die informatie hebben over de identiteit van de verdachte worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Wat is er gebeurd? De vrouw werd zondagmorgen 12 juli, waarschijnlijk tussen kwart voor en kwart over vijf, van haar fiets gesleurd en mishandeld. Ze werd vervolgens aangerand. Ze liep verwondingen op aan haar gezicht. Het incident gebeurde op de Goudlaan in de Groninger wijk Vinkhuizen ter hoogte van het tunneltje onder de Friesestraatweg.

De vrouw wist te ontkomen en werd later in een tuin achter een woning gevonden. Ze is met diverse verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.

Signalement Het gaat om een man van circa 1.80 m a 1.85 m., hij is tussen 40 en 45 jaar oud, hij had licht kort haar en lichte kleur ogen. Hij heeft een grof lijf en was slecht geschoren. Hij droeg een rode jas, een spijkerbroek en een soort kistjes. Getuigen De politie doet onderzoek en verzoekt mensen die informatie hebben over de identiteit van de verdachte contact op te nemen met Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Ook mensen die iets verdachts gezien of gehoord hebben worden verzocht contact te zoeken met de politie. Persbericht 12/07/09 Groningen: jonge vrouw aangevallen, getuigen gezocht Een 18-jarige vrouw is zondagmorgen vroeg op de Goudlaan in de Groninger wijk Vinkhuizen mishandeld en aangerand ter hoogte van het tunneltje onder de Friesestraatweg. De vrouw werd, waarschijnlijk tussen kwart voor en kwart over vijf, van haar fiets geslagen door een nog onbekende man en in het gezicht geschopt. Ze werd daarna aangerand. De vrouw wist te ontkomen en werd later in een tuin achter een woning gevonden. Ze is met diverse verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.

De politie verzoekt getuigen of mensen die over informatie beschikken dringend contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844. De dader moet een ongeveer 45-jarige relatief lange man zijn met stoppelbaard. Hij droeg een rode jas.

Deel dit artikel