Directieleden Vinkenborgh opgehaald van huis (Video)

Deel dit artikel
Bedum - Donderdagmorgen om 08:30 werden de directieleden Gert Huizinga(directeur/met het boevenpak aan) en Piet de Boer(adjunct directeur/Me-pak aan) uit Bedum beiden door de politie van huis gehaald. Ook 112Groningen werd uitgenodigd omdat de hele school naar de site kijkt.

Ze wisten van niks en waren blij verrast. Woensdag was er al een receptie geweest aan de Meerweg.

Na 38 en 33 jaar in het onderwijs, waarvan beiden nu 10 jaar directieleden van de Vinkenborgh aan de Travertijnstraat in Vinkhuizen nemen ze nu afscheid.

Ze gaan met pensioen en gaan genieten van hun rust.

De jeugdagenten van bureau West waar de school veel mee samenwerkt kwam met het plan de heren eens te pakken te nemen tesamen met leerkrachten. Ze kregen in hun woning een Mobiele eenheid-pak aan en de ander kreeg een boevenpak aan. Na een rondtocht via de hoofddirectie aan de Westerkade en een bezoek aan het bureau waar Knolskoek werd gegeten en koffie gedronken, ging de reis om 10:30 naar de Vinkenborgh waar de leerlingen hun opwachtten.

De twee directieleden waren verrast en genoten volop van hetgeen wat ze meemaakten. Heren geniet van de rust en een fijne vakantie allemaal.

 

Beelden waren ook op TvNoordNieuws

Deel dit artikel