De Vries Ambulances van Abcoude naar MAN Amsterdam

Deel dit artikel
Amsterdam - Na negentien jaar een eigen service-vestiging in Abcoude te hebben gehad, heeft De Vries Ambulances uit Hoogeveen, die activiteiten overgedragen aan een nieuw bedrijfsonderdeel van MAN Nederland Dealer West, vestiging Amsterdam.

Met ingang van heden is een separaat deel van het bedrijfspand aan de Nieuw Zeelandweg 10 nieuw en volledig ingericht voor onderhoud en reparaties van ambulances, rolstoelbussen, taxi’s en soortgelijke voertuigen.

Om een optimale (24-uurs) service voor bestaande, maar zeker ook nieuwe relaties, te garanderen is het bestaande ‘De Vries’ serviceteam met ingang van dezelfde datum in zijn geheel overgegaan naar het moderne MAN-pand in het Westelijk Havengebied.   

Van oorsprong kent De Vries Ambulances vele klanten in de regio Amsterdam, Amstelland en Kennemerland. Een uitgestrekt gebied dat men vanuit haar servicevestiging in Abcoude prima bediende. “Om nu, maar zeker in de toekomst volledig toegerust te kunnen zijn op deze nog steeds groeiende markt is in goed overleg met De Vries besloten tot deze nieuwe ontwikkeling”, legt Richard Buijs, directeur van MAN Nederland Dealer West uit. “Het pand in Abcoude was te gedateerd om daar mee verder te kunnen en wij hebben hier een modern gebouw op een juiste locatie. Het is in dat kader wel goed om nog eens aan te geven dat deze nieuwe service-afdeling voor ambulances, rolstoelenbussen en andere soortgelijke voertuigen in een apart deel van ons pand is gevestigd en ook een eigen toegang en receptie heeft. Daarmee willen wij onderstrepen dat het niet om een specifiek MAN of Volkswagen (is men ook dealer van – red.) gerelateerde zaak gaat. Zoals bekend is De Vries importeur van GM-modellen en baseert vele van haar ambulances op die producten.

Die zijn hier net zo welkom voor een service- of onderhoudsbeurt als ieder ander merk. Om die reden zijn ook de bestaande technici van De Vries overgenomen. Het team, onder leiding van Jan Jongerius, beschikt over een enorme vakkennis en die blijft op deze manier volledig in stand. Verder zien de bestaande klanten daarmee ook hier de vertrouwde gezichten en kunnen nieuwe relaties er van overtuigd zijn dat zij bij deze mensen aan het juiste adres zijn met hun al hun vragen en werkzaamheden op dit gebied. Wij richten ons daarbij op bedrijven, stichtingen of particulieren die in het bezit zijn van een rolstoelvoertuig, ongeacht het merk en type van het basisvoertuig.”
De commerciële activiteiten van De Vries Ambulances zijn en blijven gecentraliseerd in Hoogeveen, waar ook een servicewerkplaats beschikbaar is. Het bedrijf is een voorname speler op deze specifieke markt. Om de service gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per week te continueren geldt de nieuwe ontwikkeling met de MAN-vestiging in Amsterdam als een met een toekomst. Zeker omdat de kennis en de mensen behouden blijven.

Deel dit artikel