Eigen Tv kanaal 112Groningen betreft 1 april grap

Deel dit artikel
Groningen - Dat wij van 112Groningen.nl een eigen kanaal gaan beginnen betreft natuurlijk een 1 april grap. We kregen 637 mailtjes binnen van bezoekers die het leuk vonden en het wel zagen zitten, sommige anderen wisten gelijk dat het een grap zal zijn. Toch trapten velen erin gezien de reacties. Het volgende was in scene gezet. Al met al was het een geslaagde grap. Meerdere sites namen het bericht over. Wie weet gaan we in de toekomst wel digitaal via Tv. ---------------------------------------------------------------------------------------112groningen.nl in samenwerking met 112Nederland.nl is per 1 November 2009 ook te zien op het analoge kabel kanaal 54.

In eerste instantie kunnen alleen de inwoners van de stad Groningen het kanaal ontvangen. Net als andere media(Geen Stijl, Dvhn, Fc Groningen) beginnen wij dus na vele vergaderingen ook een eigen Tv Kanaal.

Als dat goed verloopt kan de rest van de provincie rond Februari 2010 ook het kanaal ontvangen.

Landelijk is nog te duur. Op de nieuwe zender van 112groningen kunt u de nieuwsberichten in kabelkrantvorm vinden die ook op de website staan.

Wij hebben besloten dit te doen door de enorme groei die wij doormaken momenteel, 17000 unieke kijkers hebben we per dag op de site met 36000 views. Ook zullen de video’s die gemaakt worden voor de website op de zender zichtbaar zijn. Zaterdags is er een journaal te zien om 18:00 uur met een herhaling om 22:00 uur. Hiervoor worden 2 extra fulltime mensen aangetrokken. Ook komt er 1x per maand een 112Nederland tv met video`s wat er zoal gebeurt. Indien u nog wensen heeft voor de nieuwe zender of wilt u meedoen, dan kunt u mailen naar de redactie van 112groningen.nl via [email protected]

 Al met al een 1 april grap

Zie ook DvhnSite over 1 april

Deel dit artikel