Twee mannen gewond na botsing met boom

Deel dit artikel
Klazienaveen - Woensdagmiddag omstreeks kwart over drie vond er aan de Kortestraat in Klazienaveen een ernstig verkeersongeval plaats waarbij twee mannen gewond zijn geraakt.

Een camper die werd bestuurd door een Emmenaar raakte links van de weg af en kwam toen op een speelveld frontaal tegen een boom tot stilstand. Vermoedelijk is de man uit Emmen achter het stuur onwel geraakt.

De automobilist en zijn passgier, een man uit Klazienaveen zijn, omdat men vreesde dat de camper in brand zou geraken, direct door buurtbewoners uit de kampeerwagen gehaald. Nadat brandweermensen had gecontroleerd dat er geen brand was ontstaan in de verongelukte camper hebben ze het medisch personeel geholpen om de twee gewonden naar de ziekenwagens over te brengen.

Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Het Mobiel Medisch Team van het UMCG kwam naar Klazienaveen om het ambulancepersoneel te assisteren. Een politiemedewerker van afdeling VOA heeft tegen het einde van de middag een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeluk. Hierbij werd ook geconstateerd dat een taxi die vlak bij de plek van het ongeval stond geparkeerd door rondvliegende brokstukken ook beschadigd was geraakt. Bergingsbedrijf de Jong heeft de, onherstelbaar beschadigde, net twee jaar oude kampeerwagen afgesleept.

Deel dit artikel