Politie zoekt moeder en dochter Versteeg

Deel dit artikel
Dordrecht - (MENSEN ZIJN TERUG INMIDDELS) De politie in Dordrecht heeft de 10-jarige Sharon Versteeg en haar moeder nog niet gevonden en hoopt op tips die naar hun verblijfplaats leiden. Naar aanleiding van berichtgeving in het televisieprogramma Vermist, via politieberichten op de televisie en in Opsporing verzocht, zijn in totaal enkele tientallen tips binnengekomen die stuk voor stuk worden bekeken op bruikbaarheid.

Sharon en haar moeder verlieten op 4 januari omstreeks 18.00 ’s avonds de woning in Dordrecht waar Sharon op dat moment verbleef. Ze zouden samen iets gaan eten. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van het tweetal. Sharon staat onder toezicht van Bureau Jeugdzorg in Dordrecht. Ze woont niet bij haar moeder maar elders in Dordrecht.

Signalement Sharon: Donkerblond stijl halflang haar met pony – Ongeveer 1.50m lang – Tenger postuur – Groene ogen.

Op de dag van haar verdwijning droeg Sharon: – een donkerbruine winterjas met bontkraag – een grijs truitje bedrukt met zwarte figuurtjes met daarover een kort zwart vestje – een strakke spijkerbroek – bronskleurige sneakers.

Signalement moeder: – lang – tenger – geblondeerd haar.

Wie weet waar Sharon en/of haar moeder op dit moment verblijft of anderszins informatie kan verschaffen die helpt in het onderzoek naar deze vermissing wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie Zuid-Holland-Zuid. U wordt verzocht te bellen met de politie via telefoonnummer 0800-6070 (gratis).

Deel dit artikel