Videoverslag van 112Groningen.nl,Goed 2009 (Video)

Deel dit artikel
Groningen - Het jaar is bijna weer om, vele gebeurtenissen zijn er in 2008 weer gepasseerd. Van kleine hulpverleningen tot regelrechte rampen. Vele hulpverleners staan dag en nacht klaar voor mens en dier. Van dieren uit de sloot halen, tot zware ongevallen en heftige branden.

Hulpverleners, maar ook persfotografen, maken wekelijks veel mee. Duizenden foto`s kwamen binnen op de redactie. Wij hebben met items uit Groningen voor uw het jaar op een rijtje gezet, kijkt u hieronder naar het jaaroverzicht 2008.

De directie en fotografen van 112Groningen en 112Nederland wenst u een voorspoedig 2009 toe. Tijdens Oudjaar blijven 60% van onze fotografen inzetbaar voor spoedgevallen, en verder genieten zij van hun vuurwerk enz.. Bij spoed blijven wij als 24 uurs nieuws website gewoon inzetbaar.

Wij danken alle tipgevers, hulpverleners, fotografen en kijkers voor het grote succes van deze website. Elke maand groeit de website nog. Er is veel behoefte aan nieuws uit de omgeving. Bijna iedereen kent de website, met sinds een paar maand ook 112nederland.nl.

Zie het video en fotoverslag hieronder. Tips kunt u ook op oudjaar  doorbellen op 0653701808. Goed 2009

Let op! Sommige beelden kunnen voor direct betrokkenen als schokkend worden ervaren, dit ter info.

Reacties enz. kunnen gestuurd worden naar: [email protected].

 

 

Deel dit artikel