Onderscheidingen tijdens feestavond brandweer Zuidhorn

Deel dit artikel
Oldehove - Zaterdagavond werden maar liefst 9 onderscheidingen uitgereikt tijdens de jaarlijkse feestavond van de drie brandweerkorpsen uit de gemeente Zuidhorn.

De korpsen van Zuidhorn, Oldehove en Grijpskerk hadden zich verzameld in het café Oldeon in Oldehove.

Na een uitgebreid voorwoord, was de eer voor burgemeester E. Fennema de lintjes uit te reiken. Eerst was het de beurt voor de jubilarissen: Peter Noordenbos (Oldehoven – Vrijwilligersmedaille), Klaas Fedde Beving (Grijpskerk – 12,5 jaar), Theo van der Heide (Grijpskerk – 12,5 jaar), Bart Schipper (Oldehove – 12,5 jaar), Geert Anne Mollema (Oldehove – 20 jaar) en Tiemen Baar (Oldehove – 30 jaar).

Hierna reikte de burgemeester drie Koninklijke Onderscheidingen uit aan de heren L.H. van der Velde uit Zuidhorn, W. Rozema uit Zuidhorn en P. Reitsma uit Oldehove. Alle drie waren ze lid van de vrijwillige brandweer van Gemeente Zuidhorn.

De heer L.H. van der Velde, 60 jaar en woonachtig in Zuidhorn.

De heer van der Velde kreeg zijn onderscheiding vanwege zijn activiteiten voor de vrijwillige brandweer van 1973 tot 2008. Hij was 35 jaar actief voor de brandweergroep Zuidhorn.

De heer W. Rozema, Lid in de Orde van Oranje Nassau

De heer W. Rozema, 59 jaar en woonachting in Zuidhorn. De heer Rozema kreeg zijn onderscheiding vanwege zijn activiteiten voor de vrijwillige brandweer van 1976 tot 2008. Hij was 32 jaar actief bij de brandweergroep Zuidhorn.

De heer P. Reitsma, Lid in de Orde van Oranje Nassau

De heer P. Reitsma, 55 jaar en woonachtig in Oldehove. De heer Reitsma kreeg zijn onderscheiding vanwege zijn activiteiten voor de vrijwillige brandweer van 1980 tot 2008. Hij zette zich 28 jaar in voor de brandweergroep Oldehove.

Allen ook namens 112groningen.nl van harte gefeliciteerd.

Deel dit artikel