Drie mannen overleden bij ongeval Finsterwolde

Deel dit artikel
Annet Vieregge & Marije Timmer - 112Groningen.nl
Finsterwolde - Bij een ernstig verkeersongeluk op het Modderland in Finsterwolde zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie mannen omgekomen.

Rond 1.30 uur botste de auto waarin de slachtoffers zaten tegen een boom. De auto vloog na de botsing in brand.

 

De slachtoffers, drie mannen van 29, 33 en 41 jaar komen uit de gemeente Oldambt. Een vierde inzittende, een 32-jarige vrouw uit dezelfde gemeente, is met ernstige verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. De hulpdiensten, waaronder vijf brandweervoertuigen, (twee tankautospuiten, een oppervlakte reddingsteam, een hulpverleningsvoertuig én brandweer duikers), twee ambulances, meerdere politie-eenheden en zelfs een traumahelikopter werden met spoed gealarmeerd voor het verkeersongeval.

 

Brandweerlieden hadden de vlammen snel onder controle en hebben vervolgens geassisteerd bij het stabiliseren van het ernstig gewonde slachtoffer die in de naastgelegen sloot lag.

Medewerkers van de ambulancedienst hebben de persoon uit de sloot weten te halen en te stabiliseren. Het ambulancepersoneel werd bij de behandeling van het slachtoffer geassisteerd door medewerkers van het Mobiel Medisch Team die met een traumahelikopter ter plekke kwamen.

De verkeers ongevallen analyse van de politie zal ter plaatse uitgebreid onderzoek gaan doen naar de exacte toedracht van het ernstige verkeersongeval. De weg was door het onderzoek enige tijd afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft het uitgebrande voertuig weggesleept.

Foto's

Deel dit artikel