Zoektocht naar Thomas is woensdag weer hervat, voldoende tips (Video)

Deel dit artikel
Redactie, en archief

Groningen – Ook woensdag wordt er weer gezocht in het Oosterhamrikkanaal in de stad Groningen. 

Thomas is nu 5 dagen vermist. Men vreest voor het ergste inmiddels. Er komen nog steeds goede tips binnen bij de politie.

De politie kreeg meerdere tips binnen over de vermissing van Van Zeewijk Vink. Tips en camerabeelden zijn nog steeds welkom vanuit het uitgebreide zoekgebied: de omgeving van de Kattenhage, de Oosterhamrikkade, het Oosterhamrikkanaal en de Eerste Hunzestraat.

Deze informatie moeten duidelijk maken wat de route van Thomas is geweest vanaf het moment dat hij is gezien aan de Kattenhage en de uren daarna.

Zaterdagnacht om 00:30 uur werd Van Zeewijk Vink voor het laatst gezien aan de Kattenhage. Thomas heeft kort en donkerblond haar en grijs-blauwe ogen. Op het moment dat Thomas vermist raakte, droeg hij mogelijk donkere kleding en witte Reebok-schoenen. Het lijkt erop dat hij geen jas bij zich had.

Heb jij Thomas gezien of heb je camerabeelden waar hij op staat, neem dan contact op met de politie. Dat kan via de Opsporings-tiplijn via 0800-6070. Bellen met de politie kan ook via 0900-8844.

Foto's

Deel dit artikel