Tips rond vermissing Thomas (25); politie zoekt bij Station (Video)

Deel dit artikel
Tekst: Oogtv.nl

Groningen – De zoektocht naar de vermiste Thomas van Zeewijk(foto onderaan) Vink, die tot nu toe zonder resultaat bleef, is maandag vervolgd. De 25-jarige jongeman werd zaterdagnacht voor het laatst gezien aan de Kattenhage. Ondanks meerdere tips is de Stadjer nog steeds spoorloos.

SAR Nederland laat maandag aan verschillende media weten haar zoekactie uit te breiden. De vrijwilligers van SAR gaan de diepen, kanalen en vijvers op om naar Van Zeewijk Vink te zoeken. Dat gebeurt onder meer met waterscooters.

De politie heeft de afgelopen dagen meerdere tips binnengekregen over de vermissing van Van Zeewijk Vink. Tips en camerabeelden zijn nog steeds welkom vanuit het uitgebreide zoekgebied: de omgeving van de Kattenhage, de Oosterhamrikkade, het Oosterhamrikkanaal en de Eerste Hunzestraat. Deze informatie moeten duidelijk maken wat de route van Thomas is geweest vanaf het moment dat hij is gezien aan de Kattenhage en de uren daarna.

Zaterdagnacht om 0.30 uur werd Van Zeewijk Vink voor het laatst gezien aan de Kattenhage. Thomas heeft kort en donkerblond haar en grijs-blauwe ogen. Op het moment dat Thomas vermist raakte, droeg hij mogelijk donkere kleding en witte Reebok-schoenen. Het lijkt erop dat hij geen jas bij zich had.

Heb jij Thomas gezien of heb je camerabeelden waar hij op staat, neem dan contact op met de politie. Dat kan via de Opsporingstiplijn via 0800-6070. Bellen met de politie kan ook via 0900-8844.

 

Update: Groningen- Op het water nabij het Hoofdstation werd om 16.45 uur gezocht naar de vermiste Thomas uit Groningen.

Foto's

Deel dit artikel

Video