Grote zoekactie bij Wielewaalplein in het Oosterhamrikkanaal (Video)

Deel dit artikel
Foto’s: Patrick Wind - 112 Groningen & Rian van Dijken

Groningen – Zondagmiddag is de politie samen met een duikteam bezig met een zoekactie. De politie en het duikteam zijn aan het zoeken in het Oosterhamrikkanaal, naast Wielewaalplein. 

De politie is de afgelopen dagen bezig met een zoekactie naar Thomas van Zweeuwijk Vink (25). Tijdens de zoekactie is de politie ook aanwezig met een drone-team. Deze vliegt over het kanaal heen.

Ook is de politie aanwezig met een boot.

Vermissing

Zaterdagavond laat vloog een helikopter van SAR (Search and Rescue) Nederland boven de stad, om te helpen bij de zoektocht. De helikopter hing een tijdje stil rond het Van Starkenborghkanaal, meldt Patrick Wind van 112Groningen.nl. Even later trok de helikopter over de Oosterparkwijk richting het centrum van de stad.

In de loop van zaterdag werd online melding gedaan van de vermissing van de 25-jarige Thomas van Zeewijk Vink. Hij is vannacht rond 0.30 uur voor het laatst gezien aan de Kattenhage.

Signalement

Thomas heeft kort donkerblond haar en heeft grijs/blauwe ogen. Hij is voor het laatst gezien met een zwart shirt, een donkere broek en witte schoenen van Reebok. Hij had waarschijnlijk geen jas aan.

Heb jij Thomas vannacht nog gezien of heeft u camerabeelden waar hij op staat, neem dan contact op met: Politie 0800 6070 / 0900 8844

Foto's

Deel dit artikel

Video