84 boetes bij verkeerscontroles in Gemeente Eemsdelta gebied

Deel dit artikel
Ommelanden Noord, Instagram & Maikel Visscher foto`s

Delfzijl – De politie heeft dinsdag op verschillende locaties in de Gemeente Eemsdelta een verkeerscontrole gehouden. De actie was gericht op het verhogen van de verkeersveiligheid. Hierbij werd onder andere gecontroleerd op het rijden onder invloed. Agenten werkten bij deze controle samen met @veiligverkeernl. Meldt de politie op Instagram.

Tijdens de controle werden 84 boetes uitgeschreven voor onder andere het rijden zonder rijbewijs, tijdens het rijden een mobiel elektronisch apparaat vasthouden en het niet dragen van de autogordel.

Twee personen testten tijdens de controle positief op het gebruik van drugs. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau in Delfzijl. Hier zijn zij verhoord en is er bloed bij hen afgenomen. Dit bloed zal door het laboratorium worden onderzocht op het drugs gehalte. Aan de hand van deze uitslag wordt de strafmaat bepaald. Een persoon bleek tijdens de controle te rijden met een ingevorderd rijbewijs. Ook hij is meegenomen naar het politiebureau in Delfzijl waar hij is verhoord.

 

Foto's

Deel dit artikel