Vijf aanhoudingen vanwege rijden onder invloed

Deel dit artikel
Politie Westerkwartier, Instagram

Regio – Het was weer een druk weekend. Er zijn 5 personen meegenomen voor rijden onder invloed van alcohol. Meldt de politie via Instagram.

Vrijdag 17 november bij Niebert blies een bestuurder een A op het selectieapparaat. Op het bureau bleek de bestuurder net onder de limiet (230UGL) te zitten en mocht deze dus weer naar huis.

Zaterdag 18 november 2023!

– Om 01.00 uur kregen de collega’s de melding bij Midwolde, van een bestuurder die zwaar onder invloed van alcohol leek bij. Bij controle blies de bestuurder, een 55 jarige inwoner uit de gemeente Borger-Odoorn, een F (feel te veel).
Op het bureau blies de bestuurder 905 UGL. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij krijgt een proces verbaal.

– Om 19:00 uur was er een ongeval in Leek. Hierbij blies een van de bestuurders, een 42 jarige inwoner uit Leek, een A. Op het bureau blies hij 385 UGL. Hij zal hiervoor een proces verbaal krijgen.

– Om 19.30 uur zagen de collega’s een voertuig slingerend rijden op de Boerakkerweg te Niebert. De bestuurder, een 42 jarige zonder vaste woon of verblijfplaats, bleek niet in het bezit van een rijbewijs en blies een A.
Op het bureau blies de bestuurder 415 UGL. Hij heeft een proces verbaal gekregen voor het rijden zonder rijbewijs en rijden onder invloed.

– Om 23:30 uur controleerden de collega’s een voertuig op de Kolonieweg te #pende. Deze bestuurder, een 34 jarige inwoner uit Valburg, blies een F en op het bureau blies hij 840 UGL. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij heeft een proces verbaal gekregen.

 

Foto's

Deel dit artikel