Laan Corpus den Hoorn in beide richtingen dicht

Deel dit artikel
Groningen Bereikbaar, bron: X

Groningen – Van vrijdag 17 november 19.00 uur tot maandag 20 november 06.00 uur is Laan Corpus den Hoorn dicht tussen de Paterswoldseweg en de Van Ketwich Verschuurbrug. De Van Ketwich Verschuurlaan is al sinds 6 november in één richting dicht. Dit betekent dat de toeritten Groningen-Zuid niet beschikbaar zijn. De afritten wel, maar alleen richting Helpman. 

Dit weekend zou de Van Ketwich Verschuurlaan onder het viaduct in beide richtingen dicht zijn, vanwege werkzaamheden voor het project Aanpak Ring Zuid. Door de slechte weersomstandigheden van de laatste tijd, moeten deze werkzaamheden uitgesteld worden. De gemeente Groningen had in hetzelfde weekend werkzaamheden gepland, deze gaan wel door.

Toe- en afritten Groningen-Zuid

Omdat de Van Ketwich Verschuurlaan al dicht is voor verkeer vanaf Helpman richting Corpus den Hoorn, en nu ook de Laan Corpus den Hoorn dichtgaat, zijn de toeritten naar de A28 bij Groningen-Zuid niet te bereiken. Deze toeritten zijn daarom afgesloten. De afritten van de A28 bij Groningen-Zuid zijn wel open, maar verkeer kan alleen richting Helpman rijden.

Van Ketwich Verschuurlaan blijft langer dicht

De Van Ketwich Verschuurlaan is sinds 6 november in één richting dicht. Door de regen die de afgelopen weken gevallen is, konden niet alle werkzaamheden worden afgerond. De afsluiting duurt langer, tot 1 december. De afsluiting van de Van Ketwich Verschuurlaan in beide richtingen moet op een later moment plaatsvinden. Er wordt nog naar een nieuwe datum gezocht. 

Foto's

Deel dit artikel

Social media