Weer een explosie: dit keer een zonnebankstudio(& nagelstudio) in Oude Pekela (Video)

Deel dit artikel
Redactie

Oude Pekela –  Aan de Feiko Clockstraat in Oude Pekela werd even voor middernacht een explosie gemeld. Ter plaatse was er rookontwikkeling en grote schade bij een zonnebankstudio(nagelstudio).

De straat werd afgezet door de politie. Het is de zoveelste explosie in de Provincie. Eerder al in Groningen en Winschoten. De politie heeft  het Team Grootschalig onderzoek op de zaak gezet. De buurt is geschrokken van de hevige knal en het gebeuren in hun wijk. Video

Heeft u tips of informatie in dit onderzoek bij Sunshine nails? Heeft u iemand horen praten over de explosie? Gedraagt iemand zich verdacht? Laat het de politie dan weten. Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070 of deel je informatie via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Heb je camerabeelden dan kun je ook met die nummers bellen. Daarnaast kun je beelden ook uploaden via onderstaand tipformulier of op politie.nl.

U kunt met informatie ook terecht bij het Team Criminele Inlichtingen. Dat team is getraind in het vertrouwelijk en in het geheim inwinnen van informatie van tipgevers die beschermd moeten worden. U kunt uw informatie veilig en afgeschermd bij hen kwijt via 088 – 6617734.

Camerabeelden
Woont of werkt u in de buurt en heeft u mogelijk camerabeelden (dashcam, deurbelcamera, mobiele telefoon) van rondom het incident? De politie is heel specifiek op zoek naar beelden. Er werd  niemand  aangehouden.

Woensdag volgt meer informatie na 11:00 uur. Lees ook

 

update 00:21

Foto's

Deel dit artikel

Video

Social media