Dode bij forse woningbrand in de binnenstad, misdrijf uitgesloten (update)

Deel dit artikel
Patrick Wind 112Groningen.nl & eindredactie M. Nuver

Groningen – Maandagavond rond 22:25 uur kreeg de brandweer een melding van een woningbrand aan de Folkingedwarsstraat. Door de forse  brand heeft de brandweer al snel opgeschaald naar middelbrand.

De gehele Folkingestraat hing vol met rook. De brandweer was langere tijd bezig met  bluswerkzaamheden. 1 persoon  raakte  voor zover bekend gewond. De toestand  is nog niet bekend, ze hadden het afgeschermd. Een GGD arts kwam ter plaatse.

Update 1: Ze hebben in het gebouw daadwerkelijk brand aangetroffen op de eerste verdieping en voeren een binnenaanval uit. Aldus de brandweer via X(Twitter).

Update 2: Bij het bestrijden van een brand in een wooncomplex aan de Folkingedwarsstraat in Groningen trof de brandweer @BRWGroningen vanavond rond 23:00 uur een overleden persoon aan. De politie is ter plaatse en doet onderzoek naar de toedracht van het overlijden van het slachtoffer.

Update 3: Het onderzoek naar de toedracht van het overlijden van het slachtoffer is inmiddels afgerond. De politie sluite een misdrijf uit.

 

(Update: dinsdag 08.45u)

Foto's

Deel dit artikel

Social media