101BHV.nl neemt Arbo Rie Support over

Deel dit artikel
Ingezondem item

GRONINGEN101BHV.nl heeft per 1 juni jl. het bedrijf Arbo Rie Support uit Groningen overgenomen. Het is een belangrijke stap in het waarmaken van hun gezamenlijke visie: als opleidingspartner de gehele BHV organisatie ondersteunen. Samen bieden wij een breed scala aan veiligheidsoplossingen aan.

Directeur en eigenaar Rick Boelens: “Ik ben trots op deze overname dat past met onze ambitie. Verder behalen we met deze stap een leidende positie in Noord-Nederland.” Het is mij er alles aangelegen om zoveel mogelijk mensen te leren hoe zij eerste hulp moeten verlenen in geval van een calamiteit. Voor BHV’ers zijn de eerste minuten cruciaal. Hoe sneller je kan ingrijpen hoe beter de uitkomst zal zijn voor het slachtoffer en voor het beperken van schade aan het bedrijf. In mijn ideale wereld is iedereen BHV’er of EHBO’er.

De naam Arbo Rie Support zal in eerste instantie blijven bestaan, evenals de vertrouwde gezichten die er werken en de vestigingen in Groningen en Hengelo.

Van zolder naar meerdere opleidingslocaties
Ooit thuis op zolder begonnen, maar inmiddels heeft Rick Boelens meerdere BHV opleidingslocaties. Vanuit het kantoor aan de Rigaweg in Groningen worden alle activiteiten door heel Nederland georganiseerd en komen alle aanvragen binnen. Rick Boelens timmert aan de weg met zijn organisatie. Klanten uit heel Nederland weten zijn bedrijf te vinden voor het volgen van een BHV cursus. Jaarlijks trainen wij meer dan 10.000 personen per jaar tot eerste hulpverlener voor klanten zoals Nationale Postcode loterij en grote zorginstellingen.

Totaalleverancier op het gebied van BHV
“Negen jaar geleden ben ik begonnen met een website en het aanbieden van een BHV cursus. In eerste instantie deed ik alles zelf, van offerte tot het maken van een BHV pasje. Ik gaf alleen geen instructie, dat liet ik aan instructeurs over. Inmiddels is 101BHV.nl uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer 35 vaste medewerkers. Wat ons uniek maakt is dat wij totaalleverancier zijn. Organisaties kiezen voor ons omdat wij veel voor ze kunnen betekenen op het gebied van veiligheid en BHV. Advieswerkzaamheden zoals het opstellen van een RI&E, het trainen eerste hulpverleners in kennis en vaardigheden en het leveren van BHV en EHBO producten via onze webshop.

Foto's

Deel dit artikel