Automobilist (33) ernstig gewond bij verkeersongeval Woldjerspoorweg Engelbert (video)

Deel dit artikel
Tekst: Oogtv (bron)

Engelbert – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Woldjerspoorweg bij Engelbert is maandagavond een automobilist gewond geraakt. Bij het ongeluk raakte een auto van de weg.

Het ongeluk gebeurde even na de klok van 22.00 uur tussen Engelbert en het Break Out Grunopark. “Door nog onbekende oorzaak is een auto van de weg geraakt”, vertelt een politiewoordvoerder. “De bestuurder is daarbij gewond geraakt. Wij zijn samen met de ambulance, brandweer en het Mobiel Medisch Team, MMT, ter plaatse. De weg is afgesloten en het verkeer wordt omgeleid.”

Het MMT kwam in de traumahelikopter ter plaatse. “De automobilist is in de bosschages terecht gekomen”,  zegt Oogtv. “Ambulanceverpleegkundigen hebben samen met het MMT het slachtoffer gestabiliseerd.” De precieze toedracht is op dit moment nog onbekend.

 

Update: Het slachtoffer, een 33-jarige man uit Assen, is maandagavond zwaargewond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval. Video.

Foto's

Deel dit artikel

Social media