Zware mishandeling – Helden van Oranje, 3 daders krijgen week de tijd !

Deel dit artikel
Politie.nl, bron

Groningen – De politie is op zoek naar drie verdachten van een zware mishandeling tijdens festival Helden van Oranje op Koningsnacht in Groningen. Ze zijn zeer herkenbaar in beeld en krijgen een week de tijd om zichzelf te melden. Daarna delen we de ongeblurde beelden.

Op het festivalterrein van Helden van Oranje in het Stadspark van Groningen is op woensdag 26 april, Koningsnacht, een man zwaar mishandeld. Iets na 23:00 uur escaleert een woordenwisseling in zeer korte tijd, waarna een man meerdere keren geslagen wordt. Nadat het slachtoffer op de grond valt, wordt hij door meerdere verdachten mishandeld en geschopt, waarbij hij ook in zijn gezicht wordt geraakt. Het slachtoffer raakte ernstig gewond.

Laat het de politie weten via het tipformulier.

Drie verdachten gezocht

We zoeken drie verdachten die de man ernstig hebben mishandeld. Er zijn beelden beschikbaar waarop drie verdachten zeer goed zichtbaar in beeld zijn. De verdachten krijgen een week de tijd om zichzelf te melden. Daarna publiceren we de beelden op onze website en sociale media. Was jij betrokken bij deze zware mishandeling? Meld je dan direct bij de politie.

Het lijkt erop dat de drie verdachten op de beelden onderdeel zijn van een grotere groep vrienden, die op deze avond samen naar het festival zijn gekomen. Heb je gezien wat er is gebeurd, heb je misschien gefilmd of weet je meer over deze groep vrienden? Neem dan contact op met de politie via 0800 – 6070. Tips doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

 

Foto's

Deel dit artikel

Social media