Poes Pien na 5 dagen weer terecht na oproep op 112Groningen (update)

Deel dit artikel
Oproep

Groningen – Poes Pien is vermist vanaf het Winschoterdiep en zit waarschijnlijk opgesloten in een van de studenten schuren rondom Winschoterdiep 163, met dit warme weer en zonder water! En bij huis aan huis is er geen een student thuis…Mailt de melder. Check je schuur a.u.b !!!!!!

De tijd dringt voor poes Pien, want het is ontzettend warm en ze is al vanaf 8 juni 2023 vermist. Haar zusje Loes werd vorige maand gevonden in een van de schuren, toen was het weer nog slecht en dus was iedereen thuis om behulpzaam te kijken. En zo werd Loes snel gevonden gelukkig!

Nu is Pien aan de beurt, maar nu het zo mooi weer is vertoeft menig student op het gras van het Noorderplantsoen. En zijn dus niet thuis om te kijken in de schuur naar Pien.

Onze oproep is dan ook; in ruime omtrek van Winschoterdiep 163, kijk graag goed in de schuur/fietsenkelder en andere verstopplekken voordat je vertrekt. Met deze temperaturen zal ze sloom zijn door gebrek aan water en de warmte en zal niet zelf reageren. Zoek dus goed en als je haar vindt en het nummer op de flyer belt; zorgen wij voor een luxe borrelpakket om mee te nemen naar bijvoorbeeld het Noorderplantsoen voor de vinder van Pien.

Pien is een tenger, schuw katje. Net 1 jaar, klein en gechipt. Heeft een zwarte oog omranding en zwarte neus. Ze wordt erg gemist en wordt graag herenigd.(zie foto) Telefoonnummer op de foto hieronder bij tips.

 

update: Maandag op dinsdagnacht kwam Pien weer aanlopen bij de eigenaresse, ze is dolblij.

Foto's

Deel dit artikel