Bestrating.nl verovert de regio met grote showtuin

Deel dit artikel
Advertorial/ Reclame/ advertentie/ Hartvisie

Regio – Bestrating.nl is in 2000 opgericht als een hobby, maar tegenwoordig uitgegroeid tot een (online) walhalla voor de tuin. In de grote showtuin van maar liefst 5000m2 in Assen kan iedereen 24/7 terecht voor inspiratie betreft tuintegels, sierbestrating, stapelblokken, tuinverlichting en afwatering.

Dit grote perceel is uniek in de regio. Niet voor niets dat Bestrating.nl aan de weg timmert bij zowel particulieren als zakelijke klanten.

Wat maakt sierbestrating zo populair?

Een grote peiler uit het assortiment van Bestrating.nl is, zoals de naam van het bedrijf al doet vermoeden, de vele soorten sierbestrating. Dit is een manier om uw tuin een unieke en prachtige afwerking te geven. Bij de partij uit Assen is de keuze reuze, uit tig verschillende stijlen om uw tuin een nieuw leven in te blazen.

Wist u dat sierbestrating naast deze decoratieve eigenschappen ook met functionele eigenschappen komt? Sierbestrating is naast de prachtige afwerking namelijk enorm stevig. Het kan daarom toegepast worden om de mooiste terrassen, opritten en voetpaden te maken.

Zo’n voetpad in de tuin is erg geschikt voor grote tuinen die bestaan uit meerdere elementen. Denk hierbij aan een tuinhuis, een moestuin en een grasveld. Door gebruik te maken van sierbestrating kunt u deze elementen met elkaar verbinden. Zo ontstaat de tuin uit een prachtig geheel. De stijl die u in deze tuin creëert, heeft u compleet zelf in de hand!

Kom eens een kijkje nemen in de showtuin

Uniek aan Bestrating.nl, is dat het bedrijf een showtuin heeft van meer dan 5000m2. Dit grote oppervlak is een unieke trekpleister van het bedrijf in het Noorden. Zo weten zij klanten uit alle Noordelijke provincies naar zich toe te trekken. Hier kan men dan ook een beter beeld krijgen van de producten, voordat een beslissing wordt genomen.

Naast bestrating heeft het bedrijf sinds kort ook een groot aanbod veranda’s, tuinhuisjes, kunstgras en tig andere producten. De prachtige showtuin aan de Korenmaat 18 in Assen is vrij toegankelijk voor iedereen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Naast een grote showtuin buiten hebben zij ook een showroom binnen. Hier kunt u doordeweeks van 08:00 tot 17:00 langs om onder andere het assortiment tuinverlichting te aanschouwen. Tijdens de openingsuren van de showroom zijn er altijd medewerkers beschikbaar om u te helpen in het maken van uw aankoop of te begeleiden door de tuin. Ook voor vrijblijvend advies kunt u terecht bij een van de medewerkers van Bestrating.nl

Geen tuin zonder overkapping, schuur of veranda

De vraag naar een overkapping, schuur of veranda in de tuin groeit steeds meer. Hierop heeft Bestrating.nl dan ook mooi ingespeeld, met een flinke uitbreiding van het assortiment.

Zo zijn de talloze buitenverblijven beschikbaar in verschillende materialen, zoals hout, aluminium en kunststof.

Welk type het beste is voor uw bouwproject, hangt natuurlijk af van persoonlijke wensen en voorkeuren. Er zijn verschillende samenstellingen als bouwpakket te koop, maar u kunt op de website ook online een eigen ontwerp (laten) maken.

Leverancier van bestrating voor ieder budget

De goede samenwerking met diverse merken levert een groot assortiment op voor Bestrating.nl. Doordat het bedrijf nauw contact heeft met haar leveranciers, is het ook mogelijk om voor scherpe prijzen grote bestellingen en partijen af te nemen.

Naast de producten van eigen merk, kunt u ook terecht voor producten van o.a.:

  • ArtiStone;
  • Kijlstra;
  • MBI de Steenmeesters;
  • Excluton;
  • Micheal Oprey & Beisterveld;
  • Redsun;
  • Vandersanden;

Alles voor uw complete tuin: Bestrating.nl

Voor alles in uw tuin, van tegels tot aan tuinhuisjes komt u naar bestrating. Door de persoonsgerichte service en unieke showtuin onderscheidt Bestrating.nl zich ten opzichte van andere bedrijven.

Naast de persoonlijke aanpak is een ruim assortiment aan producten in verschillende prijsklassen ook een belangrijk aspect. Er zijn namelijk producten te vinden uit verschillende prijssegmenten, zodat er voor ieder wat wils is.

Is uw tuin ook toe aan een opknapbeurt of bent u op zoek naar een manier om uw tuin karakter mee te geven? Bezoek dan de website van Bestrating.nl voor alles voor uw complete tuin of kom langs in de showtuin te Assen om inspiratie op te doen.

Foto's

Deel dit artikel