Zorgeloos en duurzaam door de Groningse grachten varen met je hele familie of vriendengroep? Dat kan!

Deel dit artikel
Ingezonden artikel & foto`s

Groningen – Het kan nog best een uitdaging zijn om een gezellig uitje te verzinnen voor je familie, vriendengroep, collega’s of een andere grote club mensen: helaas houdt niet iedereen van dezelfde dingen. Wil jij zeker weten dat je wel iedereen een plezier doet, dan boek je een boottocht bij Bootje Speciaal.

Want wie geniet er nou niet van om ontspannen door Groningse wateren te glijden met een hapje, een drankje én een eigen schipper!

Gezellige boottocht voor grote groepen

Met een rondvaart met Bootje Speciaal leer je Groningen vanaf het water kennen, wat weer een volledig nieuw perspectief biedt op de mooie stad. Of je nou een gezellig uitje zoekt voor een select gezelschap of voor je voltallige voetbalelftal plus aanhang; het past altijd, want met een boot van tien meter kun je ruim dertig mensen op comfortabele wijze over het water vervoeren. Op lekkere, zachte kussens zit je gezellig naast en tegenover elkaar. Om een drankje hoef jij je geen zorgen te maken, want tijdens de boottocht kunnen jij en je gasten onbeperkt genieten van heerlijke koude drankjes. Ook wordt er voor een sfeervolle soundtrack gezorgd. Varen maakt bovendien hongerig, dus heb je ook de optie om de rondvaart uit te breiden met kleine hapjes, een bittergarnituur of zelfs een complete barbecue!

Een veelzijdige eigen kapitein

Bootje Speciaal is het vaartuig van Joris van Oers, een enthousiaste Groningse ondernemer die met zijn ‘bootje’ zo veel mogelijk mensen een onvergetelijke rondvaart door Groningen wil bezorgen. Een rondvaart met Bootje Speciaal is dan ook inclusief schipper Joris die de beleving op het water nog specialer maakt. Jij en de andere gasten hoeven namelijk alleen maar te genieten, terwijl jullie rondgevaren worden. De schipper zorgt er niet alleen voor dat de tien meter lange boot veilig door de grachten gemanoeuvreerd wordt, maar ook dat er leuke muziek is, dat het eten tiptop in orde is en dat de boot sfeervol verlicht wordt als de schemering invalt. Daarnaast heeft de schipper natuurlijk ook wel wat feitjes in het vat over zijn mooie stad.

Groen genieten in Groningen

Wat Bootje Speciaal extra speciaal maakt, is dat het de enige elektrische boot is die boottochten door de Groningse grachten verzorgt. Dankzij een sterke elektrische motor is de boot lekker stil, waardoor je op een normaal volume met elkaar kunt kletsen en bovendien geen last hebt van een stinkende dieseldamp en een denderende trilling. Dat is prettig voor alle mensen én alle dieren op en in het water. Een lekker duurzaam uitje dus, deze rondvaart in Groningen!

Voor elke gelegenheid een boottocht

Of de aanleiding nou heel speciaal is, zoals een vrijgezellenfeest, een verjaardag of een jubileum. Of wanneer het gaat om een vrijmibo of een doodgewone dag; het maakt eigenlijk niet uit. Want iedere gelegenheid is  perfect om  met Bootje Speciaal op het Groningse water door te brengen. Vooral wanneer jij op zoek bent naar een gezellige én duurzame activiteit die voor iedereen ontspannen is. Daarbij maakt het bovendien niet uit of je nou twee uurtjes wilt varen of een hele middag. Met wie stap jij binnenkort aan boord?

Foto's

Deel dit artikel