Winkeloverval in Leek, Politie en DSI op zoek naar verdachte (video)

Deel dit artikel
Jordi Haverdings // Infoleek.nl

Leek – Donderdagmiddag rond 15.00 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een winkel aan de Bosweg in Leek. 

Rond 15.00 uur betrad de verdachte de winkel en bedreigde de aanwezige medewerker met een wapen. Hoewel de medewerker hevig geschrokken was, bleef hij gelukkig ongedeerd.

Direct na de overval sloeg de verdachte op de vlucht, waarna de politie werd gealarmeerd. Agenten zijn ter plaatse gekomen en hebben een onderzoek gestart. Op dit moment wordt er naar de verdachte gezocht.

De politie roept getuigen op om zich te melden en alle informatie te delen die kan bijdragen aan het onderzoek naar deze overval. Als u iets gezien heeft of informatie heeft over de verdachte(n), wordt u verzocht om  contact op te nemen met de politie via het alarmnummer 112.

Update: Gelijk na de overval heeft de Politie een zoektocht opgezet naar de verdachte(n), daarbij is Landgoed Nienoord afgesloten. 12 Eenheden zijn opzoek naar de verdachte(n).

Er is een aanzienlijke politieaanwezigheid ter plaatse. Een droneteam van agenten is het bos op het landgoed ingegaan. Daarnaast is het speciale interventieteam, een arrestatieteam van de politie, ook in het gebied aanwezig, inclusief politiehonden. Bij de zoektocht is de Zulu van de Politie ook aanwezig.

 

video

Foto's

Deel dit artikel

Social media