Meldt drugshandel anoniem roept Politie Westerkwartier op

Deel dit artikel
Bron: Politie Westerkwartier

Westerkwartier – Drugscriminelen maken verschillende wijken onveilig en zorgen voor veel overlast. Ze oefenen invloed uit op mensen, maken hen financieel afhankelijk en zetten hen onder druk. Bovendien worden jongeren vaak verleid en verslaafd gemaakt, wat kan leiden tot dealen en andere criminele activiteiten. 

Om aan dit wereldje te ontsnappen is het vaak moeilijk door intimidatie en geweld. Om deze problematiek aan te pakken, roept de politie in Westerkwartier burgers op om hun verantwoordelijkheid te nemen en verdachte situaties te melden.

Meld Misdaad Anoniem is een dienst waar mensen terechtkunnen om anoniem tips te geven over de handel, productie, opslag of verspreiding van drugs. Er kunnen verschillende zaken gemeld worden, zoals drugdealers met naam, adres en telefoonnummer, kentekens van auto’s en scooters, drugslabs, dumping van drugsafval, activiteiten op vreemde tijdstippen rond (leegstaande) panden, transport en opslag van drugs, wapenbezit, geweld en intimidatie, en witwassen van crimineel geld. Het telefoonnummer is 0800-7000 en er kan ook gemeld worden via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Foto's

Deel dit artikel