Politie: Twee woningen beschoten in Oude Pekela (Video)

Deel dit artikel
Marijn Buijse 112Groningen.nl & Redactie Martin Nuver

Oude Pekela – Bewoners van een woning in de Scheepvaartstraat in Oude Pekela schrikken woensdagavond 3 mei rond middernacht wakker van twee knallen. Ze denken in eerste instantie aan vuurwerk en gaan weer slapen. Wanneer ze ’s ochtends wakker worden, zien ze een kogelgat in het raam. Meldt de politie donderdag.

De politie wordt gealarmeerd en onderzoek is opgestart.

In de gevel van een aangrenzende woning treft de politie ook een kogelgat aan. Er is vastgesteld dat er is geschoten met een vuurwapen. Onder meer de recherche en specialisten van Forensisch Opsporing zijn donderdagochtend in en rondom de woningen aanwezig voor onderzoek. Er wordt ook buurtonderzoek verricht. Getuigen spreken van een donkerkleurige auto die rond middernacht op hoge snelheid door de straat reed.

Getuige of in bezit van camerabeelden? Meld het!
De politie komt graag in contact met mensen die deze auto ook hebben gezien en er mogelijk beelden (bijvoorbeeld van een deurbel- of beveiligingscamera) van hebben. Als u andere informatie heeft die waardevol kan zijn in dit onderzoek, vragen we u contact te zoeken met ons door te bellen naar 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. U kunt ook het onderstaande tipformulier invullen, aan dit tipformulier kunt u ook beeldmateriaal toevoegen.

Foto's

Deel dit artikel

Video

Social media