Inderdaad een gewapende man aangehouden op de Atoomweg (update)

Deel dit artikel
Burgernet, bron & Oogtv en Politie

Groningen – I.v.m. een verdachte situatie op het Gedempte Zuiderdiep graag uitkijken naar man, korte dreadlocks, grijs trainingspak, zwarte schoenen, zwarte jas. De man heeft mogelijk een wapen.

NIET ZELF BENADEREN zegt Burgernet op Twitter. Tips? Bel nu 112.

 

Update:

De man zou gezien zijn met een wapen, vertelt politiewoordvoerder Thijs Damstra. De zoektocht richt op de omgeving van het Gedempte Zuiderdiep. De politie laat weten op zoek te zijn naar een man tussen de 20 en 30 jaar oud, getooid in korte dreadlocks. De man draagt een grijs trainingspak, zwarte schoenen en een zwarte jas.

Agenten zetten na de melding een perron op het Hoofdstation af en ontruimden een trein. Vervolgens kamden agenten de trein uit. Een tipgever had aan de politie laten weten dat de verdachte mogelijk in deze trein was gestapt. Dat bleek niet het geval. De trein is inmiddels gewoon onderweg naar Rotterdam.

De politie waarschuwt inwoners de die man hebben gezien om deze persoon niet zelf te benaderen, omdat deze verdachte mogelijk gewapend is. In plaats daarvan vraagt de politie aan inwoners om meteen 112 te bellen, wanneer deze persoon wordt gezien. Meldt Oogtv.nl.

Update2 : De man is zojuist aangehouden op de Atoomweg in Groningen. Hij had een vuurwapen bij zich. De verdachte wordt overgebracht naar het politiebureau en zal daar worden verhoord.

Foto's

Deel dit artikel

Social media