Jetro Willems verhuurde woning: ‘Die gasten zaten er nog maar een maandje in’ (update)

Deel dit artikel
Dagblad010 & Oogtv.nl

Barendrecht – De politie heeft maandagmorgen een inval gedaan in een woning aan de Noordersingel in Barendrecht.

Volgens Dagblad010(lees hier om wie het gaat) is(of was) de woning in eigendom van een FC Groningen-speler. Dit is niet bevestigd.

De krant schrijft dat de voetballer op het moment van de inval niet in de woning aanwezig was. Wel werden een 28-jarige Rotterdammer en een 22-jarigde Dordtenaar aangehouden. Ook werden twee vuurwapens in beslag genomen. Dagblad010 schrijft verder ook dat het ook onduidelijk is of de speler nog op dit adres woont, hoewel hij wel een bedrijf heeft dat ingeschreven staat op het adres in Barendrecht. Een woordvoerder van de politie Rotterdam wil aan de krant niet veel kwijt, behalve dat het om een lopend onderzoek gaat.

Sinds dit jaar speelt de linksback voor FC Groningen. Onlangs kwam de speler in het nieuws nadat hij tijdens de wedstrijd tegen SC Heerenveen een klap van een supporter kreeg nadat hij probeerde om de gemoederen op de tribune tot bedaren te brengen. Meldt Oogtv.nl.

 

Update:

‘Ik weet niet precies hoe het zit. Ik verhuur dat huis en er is een aanhouding geweest.’ Verdediger Jetro Willems van FC Groningen zegt dinsdagmiddag dat hij is geschrokken van het nieuws over de inval in zijn woning in Barendrecht.
In die woning werden maandag een 28-jarige Rotterdammer en een 22-jarige Dordtenaar aangehouden. Ook zijn twee vuurwapens in beslag genomen.
Willems: ‘Ik ben er zelf door een journalist van de Telegraaf achter gekomen. Ik was net aan het douchen hier thuis in Groningen. Meldt Rtvnoord.nl.

Foto's

Deel dit artikel

Social media