Westerkwartier: Meerdere aanhoudingen in verband met handel in drugs

Deel dit artikel
Politie Westerkwartier, Facebook, bron + foto

Tolbert – Afgelopen week zijn er meerdere aanhoudingen geweest in verband met handel in drugs. Op donderdag 2 maart 2023 werd in Tolbert werd een woning binnengetreden, omdat er een vermoeden was van dealen in drugs. In de woning werd softdrugs aangetroffen.

Hierop werden twee verdachten, een 17 en 20 jarige inwoner uit Westerkwartier, aangehouden.

Op vrijdag 3 maart 2023 werd in een melding gedaan van handel in softdrugs vanuit een woning in Leek. De agenten zijn ter plaatse gegaan en hebben een zak met softdrugs inbeslag genomen. De verdachte, een 16 jarige inwoner uit Westerkwartier, zal op een later tijdstip een verklaring moeten afleggen hierover.

Op zaterdag 4 maart 2023, omstreeks 04:35 uur zagen de collega’s een persoon staan bij de pinautomaat bij de Oldebertweg. Gezien de plek en het tijdstip hebben de collega’s post gevat. Even later zagen de collega’s een bromfiets komen aanrijden. Na controle van beide personen bleek er een overdacht van harddrugs te zijn geweest.

Beide personen, een 17 en 18 jarige inwoner van Westerkwartier, zijn aangehouden. Mocht u het vermoeden hebben dat er word gedeald of ervaart u overlast van drugs? Meld dit dan van een PB of via 0900-8844.

Anoniem melden mag natuurlijk ook via www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.

 

Bron Facebook Politie westerkwartier

 

Foto's

Deel dit artikel