Derde verdachte aangehouden in onderzoek steekincident Emmen

Deel dit artikel
Politie Drenthe, Twitter

Emmen – Zaterdagochtend heeft de politie een derde verdachte (19) aangehouden in het onderzoek naar het dodelijke steekincident in Emmen zaterdagavond 14 januari.

Het gaat om een 19-jarige man. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het incident. Hij zit vast en wordt verhoord.

 

Een 26-jarige vrouw uit Groningen is zaterdagavond 14 januari door een steekincident om het leven gekomen. Het incident gebeurde aan de Stationsstraat in Emmen rond 20:20 uur. De politie doet onderzoek naar dit incident en heeft twee verdachten aangehouden.

Politie zoekt camerabeelden

De politie is nog op zoek naar camerabeelden uit de omgeving van de Stationsstraat in Emmen die mogelijk kunnen ondersteunen bij het onderzoek. Reed u met een auto met dashboardcamera in de buurt van de stationsstraat rond het tijdstip van het incident? Of heeft u een deurbelcamera waar mogelijk iets verdachts op te zien is. Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Update 21 januari 2023

Vanochtend hebben wij een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar het dodelijke steekincident in Emmen zaterdagavond 14 januari. Het gaat om een 19-jarige man. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het incident. Hij zit vast en wordt verhoord.

 

Volg ons ook op Facebook en Twitter

Foto's

Deel dit artikel