Eigenaar gecrashte dure Mercedes: `Ik werd overvallen door gemaskerde mannen met pistolen`

Deel dit artikel
Sikkom.nl, bron
Groningen – Een peperdure, witte Mercedes knalt woensdagochtend tegen een gevel in Groningen. De politie spreekt van een beroving. Wat is hier gebeurd? Dit is het verhaal van de bestuurder.

Via bronnen ontdekken we dat de gecrashte auto eigendom is van autoverhuurbedrijf Luxurycars Exclusive, dat vele dure wagens in het park heeft. Volgens filmpjes op Snapchat was het zelfs Lorenzo H., de 23-jarige eigenaar van het bedrijf, die achter het stuur zat ten tijde van de crash. Interessante informatie waar we gaarne enig speurwerk in steken. Zegt Sikkom.nl.

In de parkeergarage

Het is woensdagochtend, even voor acht uur. Lorenzo loopt de parkeergarage in onder zijn appartement op de hoek van de Barestraat en de Hereweg. In de parkeergarage staan twee van zijn auto’s. Plotseling hoort hij geritsel. „Ineens sprongen daar drie of vier mannen tevoorschijn. Ze waren helemaal in het zwart, hadden bivakmutsen op en pistolen bij zich.”

„Ik dacht maar één ding: ik moet vluchten.” Hij springt in zijn andere auto en doet de deuren op slot. „Eén van de mannen sloeg met zijn pistool tegen het raam aan de bestuurderskant.” Hij geeft vol gas en scheurt in een moordend tempo de garage uit. Hij weet: de hekken naar de parkeergarage gaan langzaam open. „Daar kon ik niet op wachten. Daarom gaf ik vol gas en knalde ik zo door de hekken heen.” Het hele verhaal op Sikkom.nl.

Foto's

Deel dit artikel