Melding beroving Stationsweg Groningen, auto tegen gevel Barestraat, ook geschoten ! (update)

Deel dit artikel
Patrick Wind 112Groningen & Redactie Martin Nuver

Groningen – De politie doet onderzoek naar een ongeval in de Barestraat in Groningen. Op woensdag 11 januari kwam daar rond 08:00 uur een auto vanuit een parkeergarage tegen een gevel tot stilstand. Rond 08:25 uur werd na een melding van een mogelijke beroving nabij de Stationsweg een gewonde man aangetroffen.

Deze 23-jarige man uit Groningen zou betrokken zijn geweest bij het ongeval in de Barestraat en daarbij zou hij ook gewond zijn geraakt.

Slachtoffer naar ziekenhuis

Het slachtoffer is bij de Stationsweg gecontroleerd door het ambulancepersoneel. De man is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Zodra het mogelijk is, gaat de politie met hem in gesprek. Zo willen we weten of er echt sprake is geweest van een beroving.

Twee auto’s in beslag genomen

De politie is een onderzoek gestart. De politie zal in gesprek gaan met getuigen. In de Barestraat wordt sporenonderzoek verricht. Daar zijn ook twee auto’s in beslag genomen die mogelijk betrokken zijn geweest. De politie is op zoek naar drie personen, die rond 08:00 uur zijn weggevlucht vanuit de Barestraat. Er zijn op dit moment nog geen aanhoudingen verricht.

Help ons mee/ getuigen gezocht

Mogelijk dat iemand in de omgeving van de Barestraat of de Stationsweg iets heeft gezien of gehoord van wat zich vanochtend daar heeft afgespeeld? Deel dat dan met de politie. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844. Of bel met Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000. U kunt ook uw tips direct toesturen via onderstaand tipformulier.

Aanvulling

Een getuige meldt  aan 112Groningen dat er op de voorruit  gericht is geschoten en op de bestuurders raam vermoedelijk. Daar waren kogelgaten te zien. Dit is niet bevestigd. Zie foto.

 

 

Foto's

Deel dit artikel

Video

Social media